Om oss

Velkommen til Konglungen Rideklubb!

Vi holder til på idylliske Løkenes gård på Konglungen i Asker og ble etablert i 2007. Vi har rundt 90 flotte medlemmer per dags dato. Hos oss står hesteglede for alle i fokus, enten bare koser deg på tur eller satser aktivt innen dressur, sprang eller feltritt. 

Flere av våre medlemmer har hest oppstallet på Løkenes gård, men du trenger ikke stå på gården for å være medlem hos oss.

Mange av våre medlemmer har ikke egen hest, men rir i rideskolen og/eller har forhest gjennom Stalla Dorati. Rideskolen er en av Askers få gjennværende ridetilbud til barn og unge som ikke eier egen hest. Stalla Doratis eier og daglige leder Cristina Dorati Bjerkåsholmen har drevet ridesenteret og rideskolen siden 2003. Cristina er selv tidligere landslagsrytter i feltritt, trener 1-utdannet og har lang erfaring som ridelærer. 

Konglungen Rideklubb og Stalla Dorati har alltid hatt - og har fortsatt - et nært sammarbeid.  Alle som rir i rideskolen skal også være medlem i Konglungen Rideklubb. Vi samarbeider også om blant annet gjennomføring av stevner og programtreninger.  

Meld deg inn i klubben gjennom minidrett.no. Lurer du på noe knyttet til rideklubben er det bare å ta kontakt med oss på konglungenrideklubb@gmail.com. 

Følg oss gjerne på vår åpne Facebookside her
Er du medlem av rideklubben? Bli gjerne med i klubbens lukkede Facebookside her. 

Har du spørsmål om Stalla Doratis rideskole/forhester/aktiviter er du velkommen til å ta kontakt på stalladorati@gmail.com. Se mer info på Stalla Doratis facebookside her.